FOX Global Express B.V. uit Rotterdam neemt per 5 november 2018 de transport en distributie activiteiten van Hilton Service B.V. uit Rotterdam over.

 • FOX Global Express B.V. uit Rotterdam neemt per 5 november 2018 de transport en distributie activiteiten van Hilton Service B.V. uit Rotterdam over.

  FOX Global Express B.V. uit Rotterdam neemt per 5 november 2018 de transport en distributie activiteiten van Hilton Service B.V. uit Rotterdam over.

  FOX Global Express is een regionale, nationale en internationale express vervoerder. Het bedrijf maakt deel uit van de FOX Group Holding B.V. (FOX Global).

  De distributieactiviteiten van Hilton Service en de klantgerichte instelling die het bedrijf kenmerkt, sluiten perfect aan bij de dienstverlening van FOX Global Express. Hilton Service eigenaresse Edith Tolud draagt het bedrijf aan FOX over en daarmee zullen alle medewerkers in dienst komen bij  FOX Global Express. De activiteiten van Hilton Service zullen verder onder de naam FOX Global Express worden uitgevoerd.

  FOX Global CEO, Norman de Vos is verheugd met de overname;
  Ik ben zeer verheugd met de overname. Deze stap vertegenwoordigt een mooie bijdrage aan onze groeidoelstellingen. Het is een perfecte aanvulling op onze huidige transport activiteiten. Door deze ontwikkeling kunnen we onze positie in de regionale markt versterken en investeren we oa op deze manier in het verder uitbreiden van onze distributie oplossingen die we dagelijks voor onze klanten verzorgen.

  Edith Tolud, eigenaresse van Hilton Service;
  “Hilton is de afgelopen 25 jaar een begrip in de Rotterdamse transportwereld geworden. Kwaliteit, ontzorgen, flexibiliteit en het aangaan van duurzame relaties zijn zomaar wat steekwoorden die klanten en relaties aan Hilton toeschrijven en deze matchen opmerkelijk goed met die van FOX.       Het onderbrengen van de transportactiviteiten bij FOX is voor ieder een win-win situatie “

  Over FOX Global
  FOX Global is opgericht in 2005 en breidt de afgelopen jaren haar logistieke dienstverlening sterk uit. Zo is FOX Global in de loop der jaren geëvolueerd van een traditioneel expediteur naar een internationaal georiënteerde logistiek dienstverlener. Het bedrijf biedt naast de eigen transport mogelijkheden ook services op het gebied van import en export van luchtvracht en zeevracht, douane zaken, warehousing, orderpicking en E-commerce fullfilment services.
  FOX Global heeft inmiddels zo’n 100 medewerkers in dienst en opereert vanuit diverse locaties in Nederland, China en Bangladesh. FOX Global beheert 5.000 m2 aan magazijnruimte in Rotterdam en Hoofddorp. In 2017 werd een omzet van 25 miljoen euro gerealiseerd.

   

  Comments are closed.